Eierne tar ut 100 mill. i krisetider

TV 2 skal spare 60-70 millioner kroner og de ansatte i kanalen kjemper besatt for å beholde godene sine. Samtidig tar eierne ut 100 millioner kroner.

Kvinne ser på TV2 - Foto: iStockphoto
Børs

Det er tøffe tider i TV 2 for tiden, for alle utenom eierne.For mens de ansatte i kanalen kjemper hardt for å beholde blant annet sine pensjonsrettigheter, tar eierne av kanalen, A-pressen og Egmont, ut 100 millioner kroner i såkalt konsernbidrag.Pengene skal brukes til å betale renter og avdrag på lån som A-pressen og Egmont tok opp da de kjøpte ut Schibsted av TV 2 høsten 2006, skriver VG onsdag.- Det er feil at vi skal gi fra oss trygghet i alderdommen for at eierne skal tjene mer, sier leder av redaksjonsklubben i TV 2, Baard Zakariassen til avisen.

Nyheter
Næringsliv