Emisjonen overtegnet - Blystad med

Spectrum gjennomførte en overtegnet emisjon.

Arne Blystad - Foto: Finansavisen
Børs

Spectrum har plassert ti millioner nye aksjer til kurs på 5 kroner, gjennom bookbuilding. Den rettede emisjonen ble overtegnet, skriver selskapet i en melding.I tillegg skal selskapet gjennomføre en reparasjonsemisjon på inntil 2,5 millioner aksjer til samme kurs. Denne vil være fortrinnsrettet.Provenyet vil benyttes til å nedbetale lånet fra GGS og til driftsutgifter.ABG Sundal Collier er tilrettelegger for emisjonene.Blystad Arne Blystads Spencer Trading fikk tildelt 3.280.000 nye aksjer i selskapet. Totalt kontrollerer han nå 4.880.200 eller 26,95 prosent av selskapet.GGS Global Geo Services (GGS) har blitt enig med Spectrum ASA om å forløse et lån på 150 millioner kroner i tilknytning til fisjonen av Spectrum fra GGS i 2008, til en pris på 50 millioner kroner, het det i meldinger fra begge selskapene fredag kveld sist uke.

Nyheter
Børs