Er det meste hentet ut av NPRO?

Kursen nærmer seg estimatene, og raketten mister trolig brensel.

Norwegian Property - Foto: Scanpix
Børs

Norwegian Property endte på 7,30 kroner torsdag, og intradag var aksjen helt oppe i 7,36 kroner. Aksjen nærmer seg da snittkursmålene samlet inn av Bloomberg, skriver Finansavisen.Onsdag var det enorm aktivitet i NPRO-aksjen, da hele 14,5 millioner aksjer byttet eier, i forbindelse med at det var siste dag for å være med i reparasjonsemisjonen.Snittkursmålet er i følge Bloomberg på 10,83 kroner, mens de mer negativte analytikerne har langt lavere kursmål. Eirik Lauglo i First venter å se aksjen stige til maks 8,20 kroner innen 12 måneder, mens Simen Mortensen i DnB NOR har kuttet kursmålet fra 21 til 13 kroner, ifølge avisen.Aksjen som hadde flere hundre prosent oppsidepotensial, ser da ut til å ha mistet en god del av dette etter oppdateringene.

Nyheter
Børs