- Follum én av enhetene som vurderes

- Dette er en sak om Norske Skog, ikke en sak om Follum, sier kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie i Norske Skog.

Foto: Scanpix
Børs

Styret i Norske Skog kom onsdag sammen til et to dagers møte på Skogn i Nord-Trøndelag for å drøfte hva konsernet skal gjøre for å få opp lønnsomheten.- Dette er en sak om Norske Skog, ikke en sak om Follum. Follum er én av Norske Skogs fabrikker, og er én av de enhetene som vurderes, sier kommunikasjonsdirektør Tom Bratlie til NTB.Noen annen kommentar vil han ikke gi til opplysninger - eller spekulasjoner - om at nedlegging av Follum står på styrets saksliste, og at dette skal være grunnen til at investorene i selskapet Unionen fredag solgte sin 6 prosents eierandel i Norske Skog.- Altfor svakt- Resultatet i første kvartal var altfor svakt. En firedel av vår kapasitet sto ubenyttet i første kvartal. Vi går gjennom hele vår portefølje for å se på hvordan vi kan øke lønnsomheten, redusere kostnadene og få opp kapasitetsutnyttelsen. Vi diskuterer hele Norske Skog-konsernet under ett, sier Bratlie.Han gir dette svaret på spørsmålet om når og hvordan det skal informeres om styrets vedtak:- Vi publiserer når det er noe å melde. (©NTB)

Nyheter
Næringsliv