- Fra ille til verre i REC

Men aksjen kan fortsatt dobles.

RECs konsernsjef Ole Enger - Foto: Scanpix
Børs

Mange meglerhus har kuttet kursmål og anbefalinger på REC i kjølvannet av fredagens sjokkmelding om at emisjonen på fire milliarder kroner, som ble offentliggjort to uker tidligere, ikke er stor nok.- Fra ille til verre, er ifølge dn.no tittelen på en analyse fra SEB Enskilda.Ifølge analytikerne Viktor E. Jakobsen, Atle Vereide og Truls K Engene vitner utvidelsen av emisjonen om mangel på kontroll.- Etter de seneste meldingene virker det klart at selskapet ikke har hatt god nok kontroll på utvidelsesplanene, skriver meglerhuset.- Konsekvensen er at markedets tro på selskapets evne til å levere i henhold til tidligere guiding har blitt ødelagt, for å si det pent, heter det videre.Kjøpsanbefaling opprettholdes. Kursmålet er på 110, mens dagens sluttkurs var 57,40 kroner.

Nyheter
Børs