Frykter kollaps i kursrakett

Bjellesau har denne uken sendt Thin Film-aksjen til himmels. Nå frykter et meglerhus at aksjen vil stupe.

Lervik og Aasrud Foto: Finansavisen
Børs

Aksjonærene i Thin Film Electronics kan se tilbake på en meget hyggelig uke. Mandag sluttet den Oslo Axess-noterte aksjen på 0,47 kroner.På tirsdag ble det kjent at ASAH AS, et selskap eid av John Markus Lervik, har kjøpt 6,2 millioner aksjer i Thin Film Electronics. I tillegg skal Lervik nå bruke deler av sin tid på å jobbe for selskapet. Nyheten sendte aksjen opp 68 prosent før den sluttet på 0,79 kroner. Onsdag fortsatte oppturen.I skrivende stund omsettes aksjen for 1,54 kroner, opp ytterligere 6,21 prosent. Det betyr at verdien på selskapet har økte med utrolige 227,7 prosent på siden mandag kveld.Orion Securities mener nå at investorer bør benytte anledningen til å sikre gevinst. Meglerhuset opererer nå med et kurs på 0,90 kroner, noe som betyr at analytikeren frykter et kursfall på 41,6 prosent fra dagens nivå.

Nyheter
Børs