Fulgte du aksje-anbefalingen?

Tirsdag før åpningstid ble det klart at Morgan Stanley anbefalte Sevan-aksjen. Den var godt timet.

Foto: iStockphoto
Børs

Analytikerne i Morgan Stanley sendte sist onsdag ut en svært så optimistisk Sevan-analyse, skriver Finansavisen tirsdag.Meglerhuset har tydeligvis stor tro på at selskapets originale riggteknologi vil slå igjennom for fullt.- Sevan er fortsatt en relativt risikabel investering, hovedsakelig på grunn av finansieringsbehovet. Oppsiden er imidlertid stor, gitt at selskapet klarer å løse problemene sine, skriver Morgan Stanley i analysen.Godt timet Klarte du å komme deg inn i Sevan-aksjen tidlig tirsdag på 8,50 kroner, har du til nå hatt 14,5 prosent avkastning på Sevan-aksjene.Fikk du derimot rapporten fra Morgan Stanley, og kjøpte på det laveste nivået på torsdag, fikk du aksjene for 8 kroner, og har hatt en oppside på 21 prosent på noen få dager.

Nyheter
Børs