Går Oslo Børs til 200 eller 400 poeng?

Vil Oslo Børs falle til tidligere bunner rundt 200 poeng eller snart stige til 400 poeng? Geir Linløkken i Investtech.com forteller HegnarOnlines lesere hvordan han tolker grafene.

Foto: Finansavisen
Børs

Onsdag falt Oslo Børs 4,01 prosent. Torsdagen startet i pluss, men oppgang har nå snudd til nedgang. I skrivende stund står hovedindeksen i 291,98 poeng, ned 0,39 prosent.Geir Linløkken, R&D manager i Investtech.com, sier til HegnarOnline at han forventer videre oppgang på mellomlang sikt. På kort sikt kan det være duket for en korreksjon.-Jeg tror børsen skal videre opp på mellomlang sikt, selv om vi kan få en korreksjon på kort sikt. Jeg tror neppe en korreksjon går helt ned mot 251 poeng, og i hvert fall ikke ned mot tidligere bunner rundt 200 poeng, sier Linløkken til HegnarOnline.-Hovedindeksen på Oslo Børs er teknisk positiv, det er lite motstand før 380-400 poeng, mens det er kortsiktig støtte ved 284 poeng og mellomlang støtte ved 240-251 poeng. Volumutviklingen er positiv, innsiderne er positive og hausseindeksene indikerer at optimismen fortsatt er økende blant investorene, avslutter Linløkken.

Nyheter
Børs