Gjentar kjøps-anbefaling - høyner kursmål

Meglerhuset DnB NOR Markets gjentar sin kjøpsanbefaling og mener aksjen har en oppside på 20 prosent. Norsk Hydro-aksjen stiger torsdag.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset DnB NOR Markets gjentar torsdag sin kjøpsanbefaling på Norsk Hydro-aksjen.Samtidig oppjusteres kursmålet fra 38 kroner - et nivå aksjen nå har brutt - til 46 kroner.Det vil med andre ord si at DnB-analytikerne mener aksjen har en potensiell oppside på rundt 20 prosent.Meglerhuset skriver at samlet har det vært en bedring i det globale makrobildet gjennom de seneste ukene.- Innenfor aluminium generelt og Norsk Hydro spesielt kommer hele første halvår til å bli svært dårlig, men kombinasjonen av kostnadsreduksjoner og stigende LME-priser vil etter hvert kunne gi et betydelig løft i resultatene. Ved årsskiftet venter vi at Hydro kommer til å fremstå som en klart mer strømlinjeformet virksomhet, skriver DnB Nor Markets i en fersk rapport.Norsk Hydro-aksjen er torsdag opp 1,06 prosent til 38,20 kroner. Aksjen har nå steget over 70 prosent de siste tre månedene.

Nyheter
Børs