Grått på Wall Street etter svake salgstall

Amerikanere er notorisk for sin handleglede, men svake tall fra Best Buy svekker investortilliten.

Foto: Scanpix
Børs

Dow Jones falt 1,25 prosent til 8.504, S&P 500 falt 1,27 prosent til 911, mens Nasdaq falt 1,11 prosent til 1.796. Det startet opp i USA, men svake tall fra Best Buy fikk alle pilene til å vende ned.Best Buy Best Buy, verdtsatt til like under 15 milliarder dollar, er verdens største elektronikk-selger, og når selskapet viste til et resultatfall på 15 prosent, senket dette de store indeksene. Best Buy-aksjen falt 7,69 prosent.Circuit City Stores falt 6,25 prosent, RadioShack falt 4,94 prosent, mens GameStop falt 2,87 prosent.Se dagens sending av Økonominyhetene på HegnarOnlineTVOlje Et fat nordsjøolje med leveranse i juli ble ved stengetid i USA omsatt for 70,39 dollar, mens WTI-oljen ble omsatt for 70,61 dollar per fat.Oljeindeksen (XOI) falt 1,37 prosent. Exxon Mobil endte ned 1,62 prosent, PetroChina falt 3,01 prosent, Petrobras falt 2,53 prosent, mens CNOOC falt 5,42 prosent.StatoilHydro-aksjen sluttet på 21,02 dollar på NYSE tirsdag, som tilsvarer 134,94 kroner. StatoilHydro-aksjen ble sist handlet for 137,50 kroner på Oslo Børs. Alt annet like, vil StatoilHydro falle 1,86 prosent ved børsåpningen i Oslo onsdag.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs