Har nå raket inn utrolige 15 mill. på to dager

5.208 kroner hvert eneste minutt - totalt 15 millioner kroner. Det er aksjegevinsten den ferske Thin-aksjonæren John M. Lervik har raket til seg på to dager.

Lervik og Aasrud Foto: Finansavisen
Børs

Teknologiselskapet Thin Film var i går ettermiddag kraftig opp for andre dag på rad, skriver Finansavisen torsdag.Meglerhuset Goldman Sachs lempet ut Thin Film-aksjer, mens investorer tilknyttet Netfonds sopte med seg aksjer og var klart største nettokjøper i går.Klokken fire i går var det nok til å sende aksjekursen opp over 30 prosent til 1,03 kroner. I løpet av de to seneste dagene har dermed aksjekursen løftet seg utrolige 119 prosent.Blant dem som nyter godt av kursoppgangen er John M. Lervik, gründer i søkeselskapet Fast Search & Transfer. Lervik sitter nå på aksjer i Thin Film som i går formiddag ble priset til 20,8 millioner kroner.Før børsen åpnet mandag var de samme aksjene verdt i 9,5 millioner. I tillegg sitter den Lervik også på 5,4 millioner warrants som i går hadde en verdi på 5,6 millioner. Totalt har Lerviks posisjon i Thin Film økt med over 15 millioner kroner.

Nyheter
Børs