Har steget 60 prosent - kan stige 60 til

Aksjen steg solid mandag, og har den siste måneden lagt på seg 60 prosent. Nå vanker det Sevan-oppjustering fra meglerhus.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Sevan-aksjen har gått som en kule den siste tiden, og mandag var rigg-papiret et av de få blant de store og mest omsatte på Oslo Børs som maktet å løfte seg i verdi.På den siste måneden har Sevan-aksjen lagt på seg hele 59,68 prosent.Nå oppjusteres aksjen av meglerhuset Morgan Stanley, fremgår det av en melding tirsdag morgen.Meglerhuset tar opp kursmålet på Sevan fra 14,89 kroner til 17. Deres anbefaling på aksjen er nå overweight.Sevan ble mandag sist omsatt for 10,67 kroner, noe som vil si at Morgan Stanley ser en potensiell oppside for aksjen på omtrent 60 prosent.

Nyheter
Børs