Har steget over 200 prosent på én uke

Det tegner til å bli nok en dag med oppgang for Oslo Børs. På toppen av vinnerlisten finner vi en aksje som nå har steget over 200 prosent på én uke! (Oppdatert kl. 11.05)

Børs

Oslo Børs ser også torsdag ut til å være i god form.Rundt to timer etter åpning er hovedindeksen opp 1,02 prosent til 306,86. Høyeste i dag har vært 307,03.StatoilHydro-aksjen er opp 1,68 prosent til 139,30 kroner. Brent for levering i juli holder seg meget sterk, etter overraskende lagertall onsdag kveld. (Se kommentar lenger nede i denne artikkelen).Børs-vinner til nå er Oslo Axess-aksjen Thin Film, som gjør det igjen sterkt, og som nå har steget over 160 prosent på en uke!Det er til nå omsatt aksjer og grunnfondsbevis på Oslo børs for 1,97 milliarder kroner.Vinner- og taperaksjer Helt på toppen av vinnerlisten fra start finner vi altså nok en gang Oslo Axess-aksjen Thin Film, som stiger ytterligere 32,41 prosent til 1,43 kroner. Aksjen har nå steget nærmere 200 prosent på en uke.Aksjen er dog ned over 40 prosent de siste tre månedene.Navamedic-aksjen, som på begynnelsen av dagen toppet taperlisten, er opp 15 prosebnt mens Olje- og gassmyggen Artumas Group er opp 13,41 prosent.Olav Thon Eiendomsselskap er opp 10,33 prosent etter positiv omtale i dagens Finansavisen Eiendom , mens Eizten Chemical stiger 9,77 prosent.REC-aksjen, som har fått mye juling den siste tiden, stiger solide 4,35 prosent til 62,40 kroner, og er med det sterkest av de største og mest omsatte aksjene.Taperlisten så langt toppes av Rocksource-aksjen, som er ned 7,69 prosent til 4,20 kroner. BWG Homes er ned 6,08 prosent, Norwegian Property daler 5,16 prosent mens Hjellegjerde, Vizrt og Sevan også er høyt oppe på taperlisten.DNO faller 1,40 prosent, på det som er deres kapitalmarkedsdag.Fremdeles knallsterk oljeOljeprisdrevne Oslo Børs hadde en meget bra dag onsdag, og ser man på hvordan det sorte gull har utviklet seg siden stengetid i går, kan det være duket for mer oppgang.Oljeprisen holder seg nemlig meget sterk, og brent for levering i juli har nå lagt seg til over 71 dollar fatet, mens WTI-oljen har vært over 72 dollar per fat.Mye av grunnen til at oljen holder seg kruttsterk er oljelagertallene som kom onsdag kveld.De viste at de amerikanske oljelagrene falt med 4,4 millioner fat til 361,6 millioner fat sist uke, mens de var ventet å falle med 0,4 millioner fat.Før tallene kom var prisen på brent 70,21 dollar per fat, mens prisen i skrivende stund er 71 dollar.Det betyr at brent-olje har steget 0,28 prosent dette døgnet, eller ytterligere 0,20 dollar.WTI-oljen går nå for 71,69 dollar per fat, opp 0,50 prosent eller 0,36 dollar.Mer om det som skjer på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.

Nyheter
Børs