Hemmelig Norske Skog-agenda

Norske Skog holder sakslista hemmelig foran styremøtet på Skogn i Nord-Trøndelag onsdag og torsdag - og kommenterer ikke spekulasjoner om nedlegging av fabrikker.

Foto: Scanpix
Børs

Én av de mest konkrete spekulasjonene ble publisert sist fredag da VG mente å vite at Unionen solgte sin 6 prosents aksjepost i Norske Skog fordi investorene Petter Stordalen og Øystein Stray Spetalen ikke orker å stå til ansvar for en ny norsk bedriftsnedleggelse.- Vi bruker aldri å publisere styrets agenda. Styremøtet på Skogn holdes som ledd i vanlig praksis med et to dagers styremøte i juni. Agendaen kommenterer vi aldri, sier direktør Jarle Langfjæran til NTB.- At noen spekulerer, har jeg ingen kommentar til, sier Paul Kristiansen til NTB. Han er hovedtillitsvalgt på Norske Skog Saugbrugs i Halden, og én av de ansattes tre representanter i styret.

Nyheter
Børs