- Her er dagens soleklare kjøpskandidat

Analysehuset Investtech trekker frem én aksje som dagens kjøp. - For Orkla er videre oppgang indikert, heter det.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Analysehuset Investtech fremhever mandag Orkla-aksjen som dagens soleklare kjøpskandidat.- Orkla har falt tilbake mot gulvet i en stigende trendkanal. Videre oppgang indikeres og dagens kursnivå kan være en god inngangskurs. Aksjen har imidlertid brutt et støttenivå på kort sikt og gitt salgssignal fra kortsiktig trading range, heter det i en fersk analyse som Stocklink refererer til.Analysehuset mener Orkla har fått et nytt støttenivå gjennom brutt motstand.- Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 48 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 48 kroner ved reaksjoner tilbake. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt, kan man lese av analysen.

Nyheter
Børs