Her er ukens kanon-aksjer

Uken på Oslo Børs har bydd på både oppturer og nedturer for investorene. Disse aksjene derimot, har for det meste opplevd jubel siden mandag.

En meget fornøyd trader feirer oppgang - Foto: AP
Børs

Det har vært nye positive dager på Oslo Børs, og på en uke har OSEAX-indeksen samlet lagt på seg 1,72 prosent.Enkelte aksjer har imidlertid fått det skikkelig røft, som for eksempel Interoil Exploration and Production som har falt 15,44 prosent.For disse aksjene imidlertid har denne uken for det meste dreid seg om oppgang:1. Navamedic - har steget 57,14 prosent denne uken2. Codfarmers - har steget 55,56 prosent denne uken3. Bergen Group - har steget 54,55 prosent denne uken4. Eltek- har steget 41,04 prosent denne uken5. DiaGenic - har steget 40,47 prosent denne ukenDette er de beste aksjene denne uken på OSEAX. På Oslo Axess er Thin Film best med en oppgang på solide 148,98 prosent.

Nyheter
Børs