Her er ukens kanon-aksjer

Uken på Oslo Børs har bydd på både oppturer og nedturer for investorene. Disse aksjene derimot, har for det meste opplevd jubel siden mandag.

Børs

Det har vært nye positive dager på Oslo Børs, og på en uke har OSEAX-indeksen lagt på seg 2,74 prosent.Enkelte aksjer har imidlertid fått det skikkelig røft, som for eksempel Rocksource som har falt 12,25 prosent.For disse aksjene imidlertid har denne uken for det meste dreid seg om oppgang:1. Scorpion Offshore - har steget 57,14 prosent denne uken2. CanArgo - har steget 38,46 prosent denne uken3. Intex Resources - har steget 28,71 prosent denne uken4. Crew Gold - har steget 27,32 prosent denne uken5. Havila Shipping - har steget 27,14 prosent denne ukenDette er de beste aksjene denne uken på OSEAX. På Oslo Axess er Wega Mining best med en oppgang på 23,75 prosent.

Nyheter
Børs