Hvem kjøpte aksjene til Stordalen og Spetalen?

Her er de største bevegelsene på topp 20-listen i Norske Skog.

Spetalen og Stordalen Foto: Finansavisen
Børs

For en drøy uke siden ble det kjent at Unionen AS, eid av Øystein Stray Spetalen, Petter Stordalen og Ove Gusevik, hadde kastet kortene i Norske Skog. Totalt ble 11,3 millioner aksjer solgt.En dagsfersk aksjonærutskrift gir ikke svar på hvem som kjøpte aksjene, så posten er nok spredd for alle vinder.Tre aksjonærer har økt beholdningen i Norske Skog siden forrige oppdatering. Det er Skagen Vekst, som ved å øke med 89.200 aksjer har avansert fra 6. til 4. plass på topp 20-listen. Skagen-fondet sitter nå på 5,6 millioner aksjer.To nominee-konti i JP Morgan øker med henholdsvis 1,54 og 0,7 millioner aksjer.Et DnB NOR-fond er ny på listen med 1,7 millioner aksjer.Viken Skog BA er største aksjonær med 10,9 millioner aksjer (5,74 prosent)

Nyheter
Børs