Hydro vil selge fabrikk

Hydros bildelvirksomhet på Raufoss blir solgt.

Konsernsjef i Norsk Hydro, Svein Richard Brandtzæg - Foto: Scanpix
Børs

Hydro Aluminium Structures på Raufoss skal selges. Ifølge DN har Hydro-ledelsen jobbet med salg uten at de ansatte eller tillitsvalgte er blitt orientert. Tyske Benteler Automotive skal være en potensiell kjøper. Det er bare to år siden Hydro-sjef Svein Richard Brandtzæg avlyste salg.- Markedsutviklingen for deler av bilindustrien har endret seg betydelig det siste året. I lys av dette har vi også vært nødt til å vurdere vår virksomhet på Raufoss på ny. Vi er derfor i samtaler med potensielt nye eiere, men det er for tidlig å konkludere hva utfallet av disse samtalene blir, sier administrerende direktør Olaf Wigstøl ved Hydro Aluminium Structures.

Nyheter
Børs