Ignis: Dette er et gjennombrudd

Ledelsen i Ignis forteller om gjennombrudd i Asia. Aksjen stiger.

Foto: iStockphoto
Børs

Ignis har fått den første ordren på 10.000 moduler for levering av optiske splittere til det som beskrives som en ledende sør-asiatisk nettverksoperatør i Malaysia. Ledelsen i Ignis beskriver dette som et gjennombrudd i det malaysiske markedet.- Dette er en strategisk viktig ordre i den sør-asiatiske regionen. Vi forventer at dette blir et multimillionprosjekt gjennom 2009 og de kommende årene. Malaysia er et lovende og raskt voksende asiatisk marked for utbygging av bredbånd. Ignis er godt posisjonert og klare til å møte den raskt voksende etterspørselen etter optiske komponenter i dette spennende asiatiske markedet for bredbåndkomponenter, sier Matt Lee, COO i Ignis ASA.I skrivende stund omsettes aksjen for 4,15 kroner, opp 7,2 prosent.

Nyheter
Teknologi