Investor shorter nå - vil ha børsfall

Investor Riulf Rustad advarer mot å satse på aksjer i dagens marked. - For at jeg skal bli mer aktiv på børsen må markedet falle 50 prosent, sier han, og shorter.

Investor Riulf Rustad - Foto: Finansavisen
Børs

Investor Riulf Rustad advarer i Finansavisen torsdag mot å satse på aksjer i dagens marked.- For at jeg skal bli mer aktiv på børsen må markedet falle 50 prosent, sier han til avisen.Rustad mener det man ser på børsene verden oven om dagen ikke er noe annet enn et lettelsesrally, som kommer fordi salgspresset er borte og at renten er satt ned.At markedsaktører mener man nå bør investere i aksjer legger han liten vekt på.- De sier det fordi de tjener penger på det. Meglerhusene lever av å omsette aksjer og reise penger til emisjoner. De vil alltid anbefale å kjøpe.

Nyheter
Børs