Justerer opp kursmål - aksjen stiger kraftig

Meglerhuset DnB NOR Markets melder fredag at kursmålet på Songa Offshore-aksjen har blitt oppjustert med 66 prosent. Aksjen stiger solid.

Aggressive tradere i Brasil - Foto: AP
Børs

Meglerhuset DnB NOR Markets melder fredag at kursmålet på Songa Offshore-aksjen har blitt oppjustert med 66 prosent.Tidligere kursmål var 15 kroner - nytt er nå 25 kroner. Meglerhuset har fremdeles en hold-anbefaling på aksjen.- Etter at Songa gjennomførte en refinansiering og hentet inn rundt 65 millioner i ny kapital i går er den finansielle risikoen i caset redusert betydelig. Løsningen var ikke overraskende og forventningene om dette har ligget bak den kraftige oppgangen den seneste tiden. Neste utfordring blir å sikre kontrakter i et utfordrende riggmarked, heter det i en fersk oppdatering.Aksjen stiger fredag 10,55 prosent til 26,20 kroner, og er med det nummer fem på vinnerlisten så langt.

Nyheter
Børs