Kan aksjen stige 54 prosent?

Investtech mener Crew-aksjen kan stige 54 prosent før vi ser neste motstandsnivå.

1
Børs

I analysenytt fra Investtech beskrives Crew Gold Corporation som en kjøpskandidat.- Crew Gold Corporation har steget opp mot taket i en tilnærmet horisontal trendkanal. Videre utvikling innenfor trendkanalen indikeres og dagens kursnivå kan være en god utgangskurs. Har brutt en rektangelformasjon. Etablert brudd på motstanden ved 5,09 kroner vil signalisere videre oppgang til 8,15 kroner eller mer. Aksjen har marginalt brutt opp gjennom motstanden ved ca. 5,00 kroner. Etablert brudd vil indikere videre oppgang, skriver Investtech.- Volumtopper og volumbunner korresponderer godt med topper og bunner i kursen. Dette styrker aksjen og øker muligheten for et brudd opp. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt. Middels lang sikt: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 5,29 kroner, opp 2,52 prosent.

Nyheter
Børs