Kan juble for 320 ferske millioner

Oljeserviceselskapet Odim har fått en meget bra solid start på torsdagen. Ny kontrakt på 320 millioner kroner er nemlig i boks.

Børs

Oljeserviceselskapet Odim melder i morgentimene tirsdag at de har inngått en kontrakt med Havyard for levering av sitt ankerhåndteringskonseptet - ODIM Smart AHTST.Avtalen gjelder levering av et komplett Odim Smart AHTST-system av en verdi på om lag 320 millioner kroner, med opsjon på ytterligere ett tilsvarende system, melder Reuters.Systemet skal leveres i løpet av 2010.- Vi anser dette som et gjennombrudd for ODIM Smart AHTST. Dette unike systemet adresserer oljeselskapenes behov for kostnadseffektive løsninger for framtidens lete- og produksjonsboring etter olje og gass, sier konsernsjef Jogeir Romestrand i Odim.Les hele meldingen fra Odim her.

Nyheter
Børs