- Kjøp disse fem aksjene

Investeringsdirektør Robert Næss gir deg sine fem desidert beste aksjetips akkurat nå.

Aggressive tradere i Brasil - Foto: AP
Børs

Analytikernes estimater har jevnt og trutt blitt jekket ned i løpet av året, skriver Finansavisen tirsdag.- Vi tror estimatene for selskapenes inntjening i år vil bli litt mer nedjustert. Våre estimater ligger 16 prosent lavere enn analytikernes, sier investeringsdirektør Robert Næss i Nordea Investment Management.Nye kutt i estimatene trenger imidlertid ikke å være verdens undergang for Oslo Børs.- Aksjemarkedene både i Norge og utlandet har sluttet å fokusere på inntjeningen i 2009, som man har innsett blir dårlig. Det viktige nå er at vi ser tegn til at bunnen er nådd og at man blir trygg på at inntjeningen i løpet av et par år normaliseres, sier Næss.Han anbefaler akkurat nå følgende fem aksjer:- Northern Logistic Property- Wilh. Wilhelmsen- Sparebank 1 SR-Bank- Atea- Telenor

Nyheter
Børs