- Kjøp disse fire aksjene

Analysesjef Håvard Nesheim forteller deg hvilke aksjer han har mest, og minst, troen på akkurat nå. - Markedet kan gå 10-15 prosent til, sier han.

Håvard Nesheim. Foto: Finansavisen
Børs

Analysesjef Håvard Nesheim mener Oslo Børs kan stige 10-15 prosent til, og anbefaler investorene å holde seg til likvide aksjer, skriver Finansavisen torsdag.- Som alltid over- og underreagerer markedet i forhold til de realøkonomiske utsikter. Vi ser derfor at markedet godt kan gå 10-15 prosent til, men vi anbefaler investorene å være forsiktig om de ønsker å være med videre. Derfor anbefaler vi likvide aksjer, sier han.Nesheim har akkurat nå mest tro på følgende aksjer:- Prosafe Production- Seadrill- Acergy- YaraNesheim og Handelsbanken har imidlertid liten tro på shippingbransjen, som de er generelt negativ til.Les hele intervjuet med Nesheim, der han blant annet forteller om nok en aksje du bør kjøpe og en du bør selge, i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Børs