- Kjøp disse tre aksjene

Meglerhuset Christiania Securities skriver i sin morgenrapport fredag at de opprettholder kjøpsanbefaling på tre aksjer.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Meglerhuset Christiania Securities skriver i sin morgenrapport fredag at de opprettholder kjøpsanbefaling på tre aksjer, Sevan, StatoilHydro og Prosafe.Om sistenevnte skriver meglerhuset følgende:- Prosafe har brutt opp gjennom viktig motstandsnivåer ved 28 kroner og 32 kroner. Videre oppgang er mest sannsynlig og det er lite motstand før over 40 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 40 kroner men hever stopp til 34,50 kroner.Også stoppen på StatoilHydro heves.- StatoilHydro har gitt et langsiktig kjøpssignal ved brudd opp gjennom motstand ved 125 kroner. Etter en test av dette nivået som støtte ser videre oppgang mest sannsynlig ut. Noe motstand rundt 144 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 150 kroner men hever stopp til 136 kroner.For Sevan sin del meldes det at aksjen nylig har brutt motstand.- Sevan har gitt kjøpssignaler fra bunnformasjoner ved brudd opp gjennom tidligere topper ved bl.a. 6,60 kroner og 8,40 kroner. Mandag brøt aksjen opp gjennom motstand ved ca. 10,90 kroner på svært høyt volum. Videre oppgang indikeres. Lite signifikant motstand før oppe rundt 17 kroner. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 15 kroner og stopp 10,70 kroner.

Nyheter
Børs