Kjøp, kjøp, kjøp, kjøp og kjøp

Analytikerne i DnB NOR Markets har lekt med kalkulatoren. Det har resultert i kjøpsanbefaling på følgende aksjer.

1
Børs

Analytikerne i DnB NOR Markets har i dag gått med kjøpsanbefalinger på en rekke teknologiorienterte selskaper.- En gjennomgang vi har gjort med de forskjellige aktørene innenfor IT service markedet indikerer at etterspørselen i dette markedet ser ut til å stabilisere seg etter en periode med fall. Gjennom nedgangen har selskapene også gjort tiltak for å redusere kostnadsbasen, sier analytikeren.DnB NOR Markets har kjøpsanbefalinger på Atea, Bouvet, EDB Business Partner og Itera med kursmål på henholdsvis 27,50 kroner, 60 kroner, 21 kroner og 4 kroner pr. aksje.DnB NOR Markets har også en kjøpsanbefaling på Q-Free med et kursmål på 20 kroner pr. aksje.

Nyheter
Børs