Kongsberg Gruppen med kontrakt

Melder om ny kontrakt onsdag.

Konsernsjef i Kongsberg Gruppen, Walter Qvam - Foto: Finansavisen
Børs

Kongsberg Norcontrol IT er blitt tildelt en kontrakt av havnemyndighetene i Singapore (Maritime and Port Authority of Singapore (MPA)) om å levere neste generasjons maritime overvåkingssystem for Singapore-stredet og innfartsårene til Singapore havn. Kontrakten har en verdi på ca 145 millioner kroner, heter det i en melding fra selskapet.- Vi gleder oss over at MPA igjen har valgt Kongsberg Norcontrol IT som leverandør av det de ser som den beste løsningen for å ivareta deres sikkerhets- og effektivitetsmessige behov ved styring av skipstrafikken i områdene rundt Singapore. MPA er kjent for sin evne til å styre skipstrafikken, og til å ta i bruk og utnytte ny teknologi, sier administrerende direktør Inge Flaten i en kommentar.

Nyheter
Børs