Kriseaksjene som har gjort comeback

De har begge fått kraftig børsjuling de siste 12 månedene, men denne uken foretar kriseaksjene et saftig comeback.

En meget fornøyd trader feirer oppgang - Foto: AP
Børs

Canargo- og InterOil Exploration and Production-aksjene har ikke hatt et lystig år. Ser man 12 måneder tilbake er nemlig tilbakegangen for de to henholdsvis 77 og 52 prosent.IOX-aksjen kan faktisk ikke vise til oppgang for 2009 som helhet heller, mens Canargo her kan skilte med 25 prosent opptur.Denne uken foretar imidlertid begge aksjer et heftig comeback. Canargo-aksjen har lagt på seg meget pene 50 prosent denne uken, mens IOX-aksjen nesten har doblet seg - 92,92 prosent i pluss så langt denne uken.Onsdag er de to å finne som nummer en og to på vinnerlisten, med oppganger på henholdsvis 25,81 og 10,82 prosent.Canargo omsettes nå for 0,39 kroner mens IOX går for 14,85 kroner.

Nyheter
Børs