Markert børsfall i Europa

Uken starter i rødt på de viktigste børsene i Europa. - Selskapene ser fremdeles ikke noen bedring i etterspørselen, sier strateg Heino Ruland.

Foto: HegnarOnline
Børs

I dag var det ikke mye optimisme å spore på børsene i Europa. I Tyskland gikk DAX-indeksen ned 3,54 prosent, den franske CAC 40-indeksen falt 3,20 prosent mens FTSE 100-indeksen i UK falt 2,61 prosent.Finans- og råvarerelaterte aksjer inntok taperlistene. Investorer frykter ytterligere nedskrivinger i finanssektoren, samtidig som en fallende oljepris dro med seg energiaksjene.-Selskapene ser fremdeles ikke noen bedring i etterspørselen, sier Heino Ruland, strateg i Ruland Research, til Bloomberg.I dag er det heller ikke mye optimisme å spore på Wall Street. Klokken 18.10 norsk tid har Dow Jones gått ned 2,27 prosent mens Nasdaq er ned 2,73 prosent.I juni falt den amerikanske Empire Manufacturing-indeksen til minus 9,41 poeng, fra minus 4,55 poeng i mai. Dette er dårlige nyheter ettersom analytikerstanden ventet en indeks på minus 4,60 poeng.Slik gikk det på børsene i EuropaSlik går det i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Slik gikk det i Asia Slik går det på børsene i Asia.

Nyheter
Børs