Megler: Er vi på vei mot en større korreksjon?

Dårlige nyheter fra USA sender Oslo Børs utforbakke. - Spørsmålet er om vi er på vei mot en større korreksjon eller om det er en liten dump på veien, sier en megler.

Børs

Etter gårsdagens kraftige oppgang faller i dag Oslo Børs tilbake. I skrivende stund står hovedindeksen i 297,91 poeng, ned 2,44 prosent.- Spørsmålet er om vi er på vei mot en større korreksjon eller om det er en liten dump på veien. Kikker vi på råvarepriser ser det ikke ut til å være noen korreksjon, sier en megler til Reuters.Et fat nordsjøolje, med levering i juli, omsettes for 67,34 dollar, ned 1,22 prosent. WTI-oljen omsettes for 67,62 dollar, ned 1,36 prosent.I dag har det blitt kjent at antall sysselsatte i private sektor i USA falt med 532.000 personer i mai, mens det var ventet en nedgang på 520.000. Marstallene ble revidert fra en nedgang på 491.000 til en nedgang på 540.000 personer.

Nyheter
Børs