Megler om festen på Oslo Børs

I dag tar det av på Oslo Børs. Megler forklarer hva som skjer.

Scanpix / Scanpix
Børs

I dag har hovedindeksen på Oslo Børs klatret over 300 poeng-grensen for første gang siden begynnelsen av oktober 2008. I skrivende stund står hovedindeksen i 302,98 poeng, opp 3,54 prosent.Les også: Analytiker: Dette kan føre til et finansielt kaos.-Vi henter inn igjen det som skjedde i Europa og USA i går, da vi hadde fri. Sevan Marine har fått mye god omtale av Morgan Stanley den seneste tiden, og jeg tror at det bidrar til oppgangen, sier en megler til TDN Finans.-Det er flere som mener at vi ser tegn til at realøkonomien i USA begynner å snu, og selv om tallene som kommer derfra fortsatt er svake har de hatt en tendens til å være bedre enn ventet, avslutter megleren.

Nyheter
Børs