Megler om korreksjon på Oslo Børs

-Jeg heller mot at Oslo Børs vil falle i det korte bildet, sier en megler. I dag faller hovedindeksen under 300 poeng.

1
Børs

Tirsdag klatret hovedindeksen på Oslo Børs 4,35 prosent før den sluttet på 305,35 poeng. I dag er det tid for gevinstsikring.I skrivende stund står hovedindeksen i 299,97 poeng, ned 1,76 prosent.- Det er helt fair at det kommer en liten korreksjon. Markedet har gått veldig bra den seneste tiden og det er naturlig å sikre gevinster. Det er vanskelig å si hvor Oslo Børs skal videre. Finanssektoren har ledet oppgangen, men en del av finansaksjene har buttet litt de seneste dagene. Jeg heller mot at Oslo Børs vil falle i det korte bildet, sier en megler til TDN Finans.Les også: Warren advarer mot en boble i aksjemarkedet.

Nyheter
Børs