Meglerhus: Kjøp aksjen!

Meglerhuset DnB Nor Markets har en kjøpsanbefaling på Royal Caribbean Cruises.

Foto: Scanpix - Independence of the Seas
Børs

Tirsdag meldte RCCL at selskapet har merket effektene av H1N1-viruset, også kjent som svineinfluensa.Fartøy har måttet endre ruter og prispresset på det mexicanske markedet har økt. I tillegg er et fartøy som skulle lanseres på dette markedet blitt liggende uvirksomt.Samlet gir dette en effekt på USD 47 mill for inntjeningen i Q2. Vi anser dette som engangseffekter og betydningen for verdsettelsen blir begrenset. Med en Pris/Bok estimert til 0.43 og en P/E estimert til 10x for 2010 mener vi oppsiden er betydelig ved en bedring i den amerikanske økonomien, skriver meglerhuset DnB Nor Markets i fersk rapport.Meglerhuset har en kjøpsanbefaling på RCCL med et kursmål på USD 15 per aksje, tilsvarende 95 kroner per aksje.

Nyheter
Børs