Meglerhus: Kjøp og kjøp

Meglerhuset Christiania Securities forteller om to aksjer du bør se nærmere på.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Meglerhuset Christiania Securities gjentar tirsdag sin kjøpsanbefaling på Aker Solutions-aksjen.- Aksjen har gitt langsiktige kjøpssignaler ved brudd opp gjennom tidligere topper ved ca. 49 kroner og 53 kroner. Etter en konsolidering ser aksjen ut til å være klar for videre oppgang. Volumutviklingen, med høy aktivitet på dager med oppgang, styrker aksjen teknisk og øker sannsynligheten for oppgang på kort sikt. Lite signifikant motstand over dagens nivå. Vi opprettholder kjøpsanbefaling med kursmål 65 kroner og stopp 54,50 kroner, skriver meglerhuset i sin morgenrapport.De syns også nå at Orkla-aksjen kan være et interessant kjøp.- Orkla har brutt opp gjennom en langsiktig fallende trend. Etter å ha gitt langsiktig kjøpssignal har aksjen reagert noe ned. Det er imidlertid sterk støtte rundt 47 kroner nå. Ny oppgang er mest sannsynlig. Vi gir kjøpsanbefaling med kursmål 55 kroner og stop loss 46 kroner.Når det gjelder StatoilHydro-aksjen er imidlertid meglerhuset nå litt mer avventende.- Aksjen ble mandag omsatt på vårt hevet stoppnivå 136 kroner. Vi endrer anbefaling fra kjøp til avvent, heter det fra meglerhuset.

Nyheter
Børs