Meglerhus roper selg!

Meglerhuset Citigroup gjentar sin salgsanbefaling på StatoilHydro.

StatoilHydros konsernsjef Helge Lund - Foto: Scanpix
Børs

Ifølge en oppdatering fra Citigroup gjentar meglerhuset salgsanbefalingen på StatoilHydro og opprettholder sitt kursmål på 115 kroner, melder TDN Finans.Videre går det frem at Citigroup poengterer at StatoilHydro den seneste måneden har steget 12 prosent mindre enn den europeiske oljesektoren, men ser ikke det som en kjøpsmulighet.Vi ser på kursutviklingen den seneste tiden som en utjevning etter at StatoilHydro tidligere i år har steget langt mer enn tilsvarende europeiske aksjer. I tillegg har det vært en rotasjon i det norske markedet, selskapet vil sannsynligvis ha en svakere inntjening fra gass i andre kvartal og aksjen er blant de "minst fortrukne" i sektoren, heter det.Ifølge nyhetsbyrået mener meglerhuset blant annet at dagens aksjekurs diskonterer en større oppgang i oljeprisen enn for sammenlignbare selskaper, både målt på inntjening og diskontering av fri kontantstrøm.I skrivende stund er aksjen ned 0,07 prosent, til 139,70 kroner på Oslo Børs.

Nyheter
Børs