Meglerhusets favorittaksjer

Hvilken supplyaksje bør man velge? Her er Nordea Markets' heteste tips.

Deep Sea Supply - Foto: Selskapet
Børs

Nordea Markets oppjusterer sine estimater for supplymarkedet for 2010 og 2011. Flere selskaper har steget kraftig i verdi det siste, noe som innebærer at kursmålene modereres, unntatt i Deep Sea Supply."Sektoren har gjort det bra de seneste månedene med rekyler som har overgått markedet. Vi antar et mer moderat syn på aksjene som har steget kraftig på høy kontraktsdekning", skriver analytiker Anders R. Karlsen ifølge TDN Finans i et analysenotat.Deep Sea Supply er favoritt i sektoren. Her tas kursmålet opp fra 1,5 til 2,1 dollar.Meglerhuset nedgraderer Farstad Shipping og Havila Shipping fra kjøp til hold. Kursmålene senkes fra henholdsvis 130 og 50 kroner til 127 og 49 kroner.Solstad Offshore og Dof beholder kjøpsanbefalinger, mens kursmålet i Solstad Offshore blir nedjustert fra 111 til 98 kroner.Dagens gjest på Økonominyhetene med Trygve Hegnar var Håvard Nesheim, analysesjef i Handelsbanken Capital Markets. Se sendingen ved å klikke her

Nyheter
Børs