Meglersjef: Dette kommer til å vare

- Det er et underliggende positivt sentiment i aksjemarkedet, sier meglersjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken Capital Markets.

Foto: Nordea
Børs

Oslo Børs stiger svakt torsdag formiddag. Onsdag endte hovedindeksen ned 4 prosent til 293,12. I skrivende stund står indeksen på Oslo Børs i 294,69, opp 0,54 prosent.Et fat Brent-olje (juli-kontrakt) handles for 67,21 dollar, opp 2,02 prosent. WTI-oljen går for 67,19 dollar per fat, opp 1,62 prosent.- Vi kommer litt opp igjen i dag og jeg syntes uansett at det fortsatt er et underliggende positivt sentiment i aksjemarkedet. Det er bra likviditet og likviditetsinnsprøytningen gjør at markedet går opp og jeg tror at dette kommer til å vare, sier meglersjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken Capital Markets til TDN Finans.

Nyheter
Børs