Milliard-avtale til Bergen Group

Vunnet kontrakt verdt nesten 2 milliarder kroner.

Bergen Group - Foto: Selskapet
Børs

Bergen Group har, gjennom datterselskapet Bergen Group BMV, vunnet anbudet og signert en intensjonsavtale med det tyske rederiet SAL Schiffahrtskontor Altes Land GmbH & Co. KG ("SAL Shipping") for bygging av et stort neste generasjons avansert konstruksjonsskip med DP3 dynamisk posisjoneringssystem. Skipet skal leveres i april 2012 og total kontraktssum er ca. NOK 1,8 milliarder. Intensjonsavtalen er betinget av styregodkjenninger, heter det i en melding fra selskapet.- Vår kompetanse innen offshore spesialskip fører til at vi utvider vårt nedslagsfelt i markedet og vi etablerer forbindelser med nye interessante aktører, sier konsernsjef i Bergen Group, Pål Engebretsen i en kommentar.

Nyheter
Børs