Nordahl Heyerdahl-Larsen skyldte en halv mrd.

- Det er ekstraordinært at en så ung og uerfaren mann får så stor tillit fra erfarne og flinke forretningsfolk, sier Tom Hugo Ottesen. Han bestyrer Nordahl Heyerdahl-Larsens (21) dødsbo.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix
Børs

Da Nordahl Heyerdahl-Larsen (21) omkom i en bilulykke i Spania ifjor høst etterlot han seg gigantisk gjeld og få eiendeler, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge avisen har til sammen 52 kreditorene så lagt meldt krav på mer enn 470 millioner kroner i dødsboet hans.- Dette er et helt ekstraordinært bo, sier Tom Hugo Ottesen i Kvale & Co, som bestyrer Heyerdahl-Larsens dødsbo.- Det er ekstraordinært at en så ung og uerfaren mann får så stor tillit fra erfarne og flinke forretningsfolk. De har overlatt betydelige midler til ham for å investere i prosjekter med meget høy risiko, fortsetter Ottesen.

Nyheter
Næringsliv