Nytt slag i ansiktet for Telenor

Nok et rettslig nederlag for telegiganten Telenor.

Telenors konsernsjef Jon Fredrik Baksaas - Foto: Scanpix
Børs

Onsdag var det duket for nok et rettslig nederlag for telegiganten Telenor da en forretningsdomstol i Moskva avslo en anmodning fra Telenor East Invest om oppsettende virkning når det gjelder namsmannen i Moskvas inndriving av erstatningsbeløpet på 1,73 milliarder dollar som Telenor ble idømt å betale Farimex Products i Omsk i Sibir.Telenor melder imidlertid at de akter å anke avgjørelsen til neste ankeinstans.Onsdag 10. juni skal en domstol i Tyumen i Vest-Sibir behandle Telenors anke over dommen i Omsk. Denne saken ble utsatt 26. mai med begrunnelsen at tredje part (A. Reznikovich og M. Fridman) ikke var rettmessig innkalt, opplyses det.

Nyheter
Børs