Opp i 12. time på Wall Street

Aksjene gjorde en solid sluttspurt, og reddet inn det meste av det tapte i USA.

En nervøs trader på New York Stock Exchange - Foto: AP
Børs

Dow Jones steg 0,01 prosent til 8.763, og siste times handel ble som en sann amerikansk fotball-film - laget vant med knappest mulig margin i siste sekund. Den bredere S&P 500-indeksen falt 0,1 prosent til 939, mens Nasdaq falt 0,38 prosent til 1.842.Det var finansaksjene som lyktes å dra i land en slags oppgang for Dow Jones-indeksen, da sektoern såvidt steg i mandagens handel, som eneste sektor. HSBC steg 0,33 prosent, JPMorgan steg 2,43 prosent, Wells Fargo klatret 2,71 prosent, mens Bank of America endte opp 1,69 prosent.- Uakseptabelt Siden 1938 har det ikke blitt utbetalt mindre utbytte på Wall Street, enn det vil bli i 2009. Dette i tillegg til at den totale mengden aksjer vil øke, noe som truer forvaltere med utvanning.- Matten i det hele er uakseptabel. Du har svak inntjening, aksjene faller og så vil de hente inn mer penger?! Dette er helt klart ikke en bra ting, sier Alan Gayle, som hjelper til å forvalte 60 milliarder dollar, til Bloomberg.Olje Et fat nordsjøolje med leveranse i juli er opp 2 cent i dag til 68,36 dollar. Oljeserviceindeksen (OSX) falt 1,05 prosent og oljeindeksen (XOI) 0,1 prosent i dag.Exxon Mobil endte opp 0,27 prosent, PetroChina falt 1,46 prosent, mens Petrobras falt 0,09 prosent i dag.Mer om det som skjedde på børsene i New York Her finner du vinnerne /taperne på NYSEVinnerne og taperne på Nasdaq.De ulike indeksene og de ulike sektorene .Nøkkeltall fra handelen.Mer om det som skjedde på Oslo Børs her Nøkkeltallene og børsmeldingene her. Her finner du børs- og finansnyheter på HegnarOnline Her finner du alle delindeksene på Oslo Børs. Alle aksjetipsene finner du her .De siste dagenes tekniske analyser.Europa og Asia Slik går det på børsene i Asia. Slik går det på børsene i Europa.

Nyheter
Børs