Opp og ned i Asia mandag

Det er en blandet utvikling på de store asiatiske børsene mandag.

Børsen i Tokyo. Foto: AP
Børs

Det går mot slutten av børsdagen i Asia, og klokken 07:10 norsk tid er Nikkei 225 i Tokyo opp 1 prosent, Hang Seng i Hong Kong er ned 0,72 prosent, mens CSI 300 er opp 0,86 prosent.Her kan du følge de asiatiske børsene mot stengetidDen australske børsen holder stengt mandag, som følge av helligdag.Olje Et fat nordsjøolje med leveranse i juli er ned 41 cent i dag til 67,93 dollar. Nordsjøoljen testet 70 dollar per fat sist uke, men falt tilbake før helgen. Oljeprisen faller på den sterke dollar-kursen, ifølge Bloomberg.Inpex oil er ned 0,8 prosent etter en oppgang på hele 24 prosent sist uke. Inpex er et av Japans største selskaper i oljesektoren.Nippon Mining Holdings stiger 0,35 prosent, Nippon Oil Corp er opp 0,5 prosent, mens Showa Shell Sekiyu stiger 0,7 prosent.

Nyheter
Børs