Oppjusterer kursmålet med 110 prosent

Aksjen får saftig medfart på Oslo Børs fredag, men meglerhuset Cheuvreux har meget stor tro på Schibsted fremover. Kursmålet oppjusteres nå kraftig.

Foto: Scanpix
Børs

Meglerhuset Cheuvreux har ifølge European MarketScope besluttet å oppjustere sitt kursmål på Schibsted-aksjen kraftig.Aksjen tas nå nemlig opp fra 38 kroner til 80 kroner, og anbefalingen justeres fra underperform til outperform.Økningen i kursmålet er på hele 110 prosent.Meglerhuset begrunner oppgraderingen med at Schibsted vil gjennomføre et betydelig kostnadsbesparelsesprogram, noe som medfører økte estimater i 2010 og 2011.I dag kom meldingen om at Schibsted ASA og den heleide datteren Schibsted Print Media AS har gjennomført salg av i alt 17.751.236 aksjer, tilsvarende 36,3 prosent av aksjene og stemmene i Polaris Media ASA til SEB Enskilda AS for 22 kroner aksjen.Aksjen daler på Oslo Børs, og er nå ned 14,30 prosent til 63,50 kroner. Aksjen går imidlertid ex tegningsretter i dag.

Nyheter
Børs