Oslo Børs stupdykker

Det mest peker ned i Oslo - med tørrbulk i tet.

Foto: AP
Børs

Hovedindeksen er nå ned 3,28 prosent til 295,35. For hver aksje som stiger i verdi, faller to aksjer tilbake. Det er omsatt verdipapirer for 6 milliarder kroner så langt.Oslo Børs følger da indeksene i USA. S&P 500 er ned 1,28 prosent så langt.Les mer om hvorfor dette ikke er et bærekraftig rallyDe mest omsatte faller hardt Den er bred nedgang blant de mest omsatte aksjene, og bare Sevan går mot strømmen.StatoilHydro-aksjen faller 1,62 prosent til 133,30 kroner, Seadrill er ned 5,79 prosent til 92,70 kroner, mens Yara er ned 3,59 prosent til 4,52 prosent til 206 kroner.Sevan Sevan Marine gikk sterkt på børsen i går, men opplyste etter stengetid at selskapet vurderte en milliardemisjon. Bruttoprovenyet endte på 1,1 milliarder kroner og emisjonskursen på åtte kroner. Emisjonen ble overtegnet fire-fem ganger. Aksjen, som fra og med i dag noteres ex rett til å delta i emisjonen, stiger 6,13 prosent til 9,70 kroner. Det er en voldsom handel i aksjen, som er fjerde mest omsatt så langt.Vinnere og tapere CanArgo stiger 19,35 prosent til 37 øre, mens Faktor eiendom ligger høyt på vinnerlisten med en oppgang på 14,22 prosent til 1,38 kroner. Vær obs på at aksjen handles ex tegningsretter i dag.Rocksource og Golden Ocean faller 10,6 prosent i dag. Golden Ocean faller betydelig på tross av ny oppgang i Baltic Dry-indeksen.

Nyheter
Børs