Peter Hermanruds to beste aksjer

Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities har tro på videre børsoppgang. Her får du hans to beste case akkurat nå.

Sjefstrateg Peter Hermanrud - Foto: Finansavisen
Børs

Sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities har klokketro på børsen.- I løpet av to år vil Oslo Børs ha steget 100 prosent, sier Hermanrud til e24.Strategen har blinket seg ut to aksjer han har spesielt god tro på akkurat nå.- Først og fremst har jeg tro på Royal Caribbean Cruise Line. Når makrotallene nå blir bedre vil det signalisere økt konsum. RCL-kursen er høyt eksponert mot dette og er historisk et av de første selskapene som reiser seg når alt snur, sier Hermanrud.Hermanrud syns også amerikanske riggaksjer ser attraktive ut.- Jeg har stor tro på norske grunnfondsbevis og på amerikanske riggaksjer. Særlig Noble (NE) ser billig ut, sier Hermanrud.

Nyheter
Børs