- Potensialet for skuffelser stiger for hver dag

Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB NOR Markets har fått med seg de ferske tallene fra OECD, men spretter ikke champagnen av den grunn.

Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB NOR Markets - Foto: Scanpix
Børs

OECD-landene melder nå at resesjonen kan se ut som den går mot slutten, skriver Finansavisen tirsdag.Sjeføkonom Øystein Dørum i DnB NOR Markets har fått med seg de ferske tallene, men beholder sprudlevannet på is enn så lenge.- Det er vanskelig å tolke dette annet enn positivt, og disse tallene ligger bak bedringen vi har sett i finansmarkedene siden mars, med økt risikoappetitt i en rekke markeder. Men gjennomgående er verdiene fortsatt på minussiden, understreker Dørum.Han tror vi nå går inn i en periode der sjansen for skuffelser er overhengende.- Potensialet for skuffelser stiger for hver dag med positive overraskelser, for de påvirker forventningsdannelsen fremover. Det er mye hardship vi skal gjennom ennå, sier Dørum.

Nyheter
Børs