- REC er ikke blant mine favoritter

- Men jeg tror ikke aksjen kommer til å falle helt fra hverandre, sier meglersjef.

RECs konsernsjef Ole Enger - Foto: Scanpix
Børs

Renewable Energy Corp. (REC) er ned 3,8 prosent til 66,20 kroner på Oslo Børs. Tidligere på dagen var aksjen nede i 64,60 kroner. Bakgrunnen er at UBS har nedgradert sitt kursmål fra 57 til 45 kroner.- Det kommer jo emisjon der, så det kommer til å legge et press på kursen, men jeg tror ikke aksjen kommer til å falle helt fra hverandre. Selv om UBS er negative er det mange som fortsatt er positive. REC-aksjen er derimot ikke blant mine favorittaksjer kortsiktig, sier meglersjef Ståle Bjørnstad i Handelsbanken Capital Markets til TDN FinansIR-kontakt Jon Andre Løkke i REC opplyser at emisjonskursen vil bli satt i kveld.

Nyheter
Børs