- REC har 300 prosent oppside

Meglerhuset Bryan, Garnier & Co. er meget positiv til REC. - Aksjen kan gå 300 prosent, skriver de i en fersk rapport.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Børs

Meglerhuset Bryan, Garnier & Co. er usedvanlig positiv til REC-aksjenm og mener sol-selskapet kan gå 200-300 prosent i løpet av et par år.Det skriver de i en analyse fredag, der de også ytrer at REC er blant de best posisjonerte solenergiselskapene innenfor PV-segmentet og ledende innen erfaring fra silisiumproduksjon og teknologi.- Selskapet er godt posisjonert til å dra nytte av muligheten som veksten i markedet tilbyr. Lederskapet og deres oppstrømsvirksomhet samt at de har virksomhet gjennom hele verdikjeden er fordeler. I tillegg har de en god geografisk diversifisering, skriver analytiker Ben Lynch i Bryan, Garnier & Co. ifølge TDN Finans.Eneste lille negative ting med REC skal være selskapets nåværende balanse samt at de ikke er involvert i tynnfilmteknologien.Bryan, Garnier & Co. karakteriserer REC-aksjen er et godt risk/reward-case med en potensiell nedside på 30 til 35 prosent innen to kvartaler og 200 til 300 prosent oppside innen to år.Tolvmåneders kursmål på REC hos meglerhuset er 75 kroner.Meglerhuset skriver at de advarer mot at nyhetsstrømmen på kort sikt kan bli negativ og venter at man sannsynligvis må vente til fjerde kvartal før selskapets utfordringer, hovedsakelig relatert til FBR-fabrikken i Moses Lake, er overkommet.

Nyheter
Børs